Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μπαράζ συλλήψεων στην Θήβα για πάρανομα τσιγάρα...

Συνελήφθη στις 28-01-2015 το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 47χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας. 

 


Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (2.640) γραμμαρίων, καθώς και εννέα πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. 

Επίσης , στις 29-01-2015 το απόγευμα στη Θήβα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος και εκείνος για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. 

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 50χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πενήντα πέντε (55) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. 

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού και πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου