Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η στιγμή που ο Νιλ Πάτρικ Χάρις εμφανίστηκε σχεδόν γυμνός στα Όσκαρ

Σε μία από τις καλύτερες στιγμές της οσκαρικής βραδιάς, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις εμφανίστηκε μόνο με το εσώρουχο. Όχι γιατί... τρελάθηκε, αλλά θέλοντας να αστειευτεί με το Birdman.

 

Η κάμερα των Όσκαρ κινήθηκε στα παρασκήνια -όπως γίνεται στο Birdman- και έφτασε στον Χάρις που κλείστηκε έξω από το καμαρίνι του φορώντας το μπουρνούζι του, το οποίο είχε κολλήσει στην πόρτα.

Ο παρουσιαστής αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μπουρνούζι και να μείνει με το εσώρουχο και καθώς προχωρά άνθρωποι του ζητούν αυτόγραφα και τον φωτογραφίζουν (όπως και στο Birdman).

Εκείνος αντί να περάσει μπροστά από έναν οποιονδήποτε ντράμερ όπως γίνεται στην ταινία του Ινιαρίτου, βλέπουμε στα ντραμς τον... Μάιλς Τέλερ που ερμηνεύει τον ντράμερ στην -επίσης υποψήφια- ταινία Whiplash.

Ο Χάρις σκύβει από πάνω του και του φωνάζει «It's not my tempo» -σαφή αναφορά στις προσβολές του μαέστρου προς τον μαθητή στο Whiplash.

Και ύστερα βγαίνει στη σκηνή μόνο με το εσώρουχο, σε μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές της σημερινής βραδιάς.


Φαίνεται ότι ο Νιλ Πάτρικ Χάρις θέλησε να «χτυπήσει» το selfie της Έλεν Ντε Τζένερις που έχει σημειώσει ρεκόρ 3,4 εκατομμυρίων αναδημοσιεύσεων στο Twitter. Ίσως και να τα κατάφερε.

   

Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου