Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, συνολικά έντεκα (11) άτομα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την σύλληψη φυγόποινων , τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς. 

Image result for astynomia 


Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και Ευβοίας, της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Χαλκίδας, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, Ιστιαίας Ευβοίας και Λιδορικίου Φωκίδας, συνολικά έντεκα (11) άτομα, για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, για κλοπή τροχοφόρου.
  • Τρία (3) άτομα (ένας αλλοδαπός στη Θήβα, ένας ημεδαπός στη Λαμία και μία ημεδαπή στην Ιστιαία Ευβοίας), για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
  • Ημεδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
  • Αλλοδαπός στο Αλιβέρι Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (550) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
  • Δύο (2) αλλοδαποί (ένας στη Θήβα και ένας στην ευρύτερη περιοχή του Λιδορικίου Φωκίδας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Αλλοδαπός στη Λαμία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ημεδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικοργαφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές . 

Πηγή: www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου