Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Παντρεύτηκαν κρυφά Ράπτη-Γιώρκας; Η αλήθεια είναι...

Σχεδόν κάθε εβδομάδα τους παντρεύουν. Τουλάχιστον, προς το παρόν δεν τους χωρίζουν! Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας, τελικά έβαλαν βέρες; Απαντάει η ίδια...

pantreutikan-krufa-rapti-giwrkas-i-alitheia-einai


Η σχέση της Έλενας Ράπτη και του Λούκα Γιώρκα είναι, αν μη τι άλλο, πολυσυζητημένη. Η βουλευτής της Α'Θεσσαλονίκης , συχνά πυκνά «καλείται» σε εμφανίσεις της που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τον βουλευτικό της ρόλο, να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη σχέση τους. Η ηλικία τους, η γνωριμία των οικογενειών τους, οι διαφορετικοί επαγγελματικοί χώροι, ο γάμος που όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα πότε θα γίνει.  Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη πως η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώργκας έχουν παντρευτεί μυστικά στην Κύπρο.

Η εκπομπή «Όλα Καλά», ασχολήθηκε με το θέμα και όταν δημοσιογράφος της συνάντησε την Έλενα Ράπτη σε εκδήλωση, της έθεσε την ερώτηση σχετικά με το αν ισχύει ο κρυφός γάμος. Η όμορφη βουλευτής, ξεκάθαρη, απάντησε με λίγα λόγια: «Τα προσπερνώ, είναι αναληθή. Ο κόσμος πλέον νομίζω το ξέρει και καταλαβαίνει ότι είναι αναληθή αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν μπήκα στην διαδικασία να το σχολιάσω, όλα αυτά τα προσπερνώ».

 Μάλιστα, η Έλενα Ράπτη είπε σχετικά με το πότε θα παντρευτούν: «Όταν έρθει η ώρα».


Πηγή: www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου